Τι είναι το Cease Therapy

Μέσω της δυναμοποιημένης ομοιοπαθητικής αγωγής, η μέθοδος του Cease Therapy στοχεύει στην απομάκρυνση των τοξικών κατάλοιπων, ασθενειών και περιβαλλοντικών παραγόντων που σε πρώτο επίπεδο προκάλεσαν τον αυτισμό. Οι αντιδράσεις των ασθενών στην Ισοπαθητική θεραπεία –παρόλο που δεν θεωρούνται επιστημονικά δεδομένα- είναι τόσο χαρακτηριστικές που δεν μας αφήνουν καμία αμφιβολία όσον αφορά τη σύνδεση του αυτισμού με τους παράγοντες που αναφέρουμε πιο πάνω.

Η μέθοδος του Cease Therapy στοχεύει στην απομάκρυνση των τοξικών κατάλοιπων, ασθενειών και περιβαλλοντικών παραγόντων που σε πρώτο επίπεδο προκάλεσαν τον αυτισμό

Η μέθοδος του Cease Therapy στοχεύει στην απομάκρυνση των τοξικών κατάλοιπων, ασθενειών και περιβαλλοντικών παραγόντων που σε πρώτο επίπεδο προκάλεσαν τον αυτισμό

Cease Therapy και αντιμετώπιση του Αυτισμού

Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 300 περιπτώσεις αυτιστικών ατόμων, πιστεύεται ότι η εκδήλωση του αυτισμού οφείλεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων ανάμεσα στους οποίους εντοπίζονται τα εμβόλια, οι τοξικές ουσίες και ορισμένες παθήσεις. Με την Ισοθεραπεία, μια από τις πλέον διαδεδομένες για τα αποτελέσματα τους μορφές της ομοιοπαθητικής, τα τοξικά «αποτυπώματα» είναι δυνατόν να διαγραφούν οριστικά.

Οι θεραπευτές του Cease Therapy

Ο Λούκας Σούττος έχει διδαχθεί τη θεωρία και τις πρακτικές εφαρμογές του Cease Therapy και τις χρησιμοποιεί με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ένα στοιχείο που αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο είναι ότι θεραπευτές απ’ όλο τον κόσμο, που έχουν λάβει την συγκεκριμένη εκπαίδευση, παραμένουν σε επικοινωνία τόσο μεταξύ τους όσο και με το ινστιτούτο του Dr. Smits, γεγονός που τους εξασφαλίζει την άμεση πρόσβαση σε πρόσφατες εξελίξεις και νέα στοιχεία.